Majka traži od Seve da raskine s Igorom

Blic
Majka traži od Seve da raskine s Igorom

Phevačica je počela da živi sa Kebinim sinom iako nema blagoslov najbližih članova porodice.

Njih dvoje su non-stop zajedno i svuda se pojavljuju u paru. Tako je Severina Vučković (43) povela Igora Kojića (28) čak i na dodhelu diplome svoje sestričine u zagrebačkoj dvorani „Lisinski". Događaju je prisustvovala Severinina najuža porodice, a njen novi dečko je uslikan kako drži u naručju njenog sina Aleksandra. Na slici je i Severinina majka Ana, koja joj je oduvijek bila najveća podrška, ali ne i ovog puta. Kako saznajemo, Ana nije oduševljena potencijalnim zetom. 

- Majka nagovara Severinu da ostavi Igora zbog razlike u godinama, ali i zato što on nema finansijsku stabilnost. Ona joj je rekla da Igor ne može da se oslanja na očeva primanja i da treba da nađe posao koji će mu donositi redovnu zaradu. Sa druge strane, Seve brani Igora tvrdeći da je pred njim uspješna karijera sportskog menadžera - kaže izvor blizak paru, prenosi Blic.

U prilog ovoj priči je i Severina izjava na društvenim mrežama. 

- Ako želite izbjeći kritiku - ne recite ništa, ne radite ništa, budite ništa - napisala je na Fejsbuku, dok je na Instagramu dodala:  

- Neću da mi život ispadne iz ruku, želim hodati, a ne da me vuku.

 Keba će ugostiti snajku
Za razliku od Severinine majke, Igorov otac, Dragan Kojić Keba, podržava njihovu vezu. „Ponavljam, izbor srca mog sina je i moj izbor, i tu stavljam tačku", kazao je kratko za "Blic" Keba, a na pitanje da li to znači da im je dao blagoslov i za brak, nije želio da odgovori. On će uskoro u Beogradu ugostiti Severinu, gdje će ona snimiti novu pjesmu.

Čime se zapravo bavi Igor kojić

  • Fudbalsku karijeru započeo je u omladinskom klubu Crvena Zvezda
  • Zatim je igrao za Obilić, Rad i Hajduk.
  • Usledio je angažman za Dinamo iz Bukurešta i za kiparski Dodža Katokopias
  • Poslije toga seli se za Portugal i igra za Santa Klaru.

Prije tri godine prestaje da igra fudbal i počinje da se bavi menadžerstvom, ali ne toliko uspješno, s obzirom na to da javnost ne zna ni za jedan njegov poslovni poduhvat.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana