Мајк Тајсон опет прави скандале

Агенције
Мајк Тајсон опет прави скандале

Боксерска легенда Мајк Тајсон је наводно понудио чувару једног зоолошког врта 10.000 долара како би му отворио кавез гдје се налазе мајмуни само како би се борио против гориле.

Мајк Тајсон је недавно одлучио подмитити чувара зоолошког врта како би његова супруга Робин Гивенс и он могли уживати ​​у приватној романтичној шетњи међу животињама у вечерњим часовима. Но, он је током шетње отишао и корак даље.

Када су шетали поред кавеза с горилама, Мајк и Робин су спазили једну, доминантну горилу која малтретира остале. Ово га је мало погодило, па је Тајсон понудио чувару 10.000 долара да отвори кавез и пусти га унутра како би ударио горилу.

Наиме, имао је идеју да додатно награди чувара ако му отвори ограђени простор гдје бораве мајмуни како би се могао борити против огромног мужјака гориле.

- Платио сам раднику зоолошког врта у Њујорку да га отвори само за Робин и мене. Када смо стигли до дијела гдје се налазе мајмуни, тамо је мужјак гориле малтретирао остале гориле - рекао је Тајсон.

Према наводима страних медија, Мајк Тајсон је чувару понудио 10.000 долара, али је овај понуду одбио без превише размишљања.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана