Иза смрти младих глумица за одрасле крије се мрачна тајна

Глас Српске
Иза смрти младих глумица за одрасле крије се мрачна тајна

Оливиа Луа је пета млада порно глумица која је пронађена мртва. Имала је 23 године, а њена агенција "LA Direct Models " навела је да преминула током одвикавања. Ево шта кажу стручњаци за ментално здравље о овим необичним случајевима.

Оливиа није снимала од прошле јесени, јер је имала приватних проблема и посљедња три мјесеца била је на одвикавању.


Прије мјесец дана њена рехабилитација је завршена и имала је планове у вези посла, али су је околности спречиле. Опет је почела да користи лијекове у енормним количинама и алкохол, па су је пријатељи смјестили у једну другу клинику.

Стручњаци за ментално здравље изнијели су своју теорију зашто је толико младих жена из порно индустрије умрло у посљедње вријеме.

"Готово 90 одсто жена у порно индустрији жели да побјегне из ње, али немају други начин да преживе. Чак 70 одсто њих пати од неких психичких поремећаја, најчешће пострауматског стресног синдрома који на истом нивоу погађа ратне ветеране", рекао је психоаналитичар Стив Мековен за "Unilad".

Он је навео и да је тренутно на сцени масован покрет који се залаже за родну равноправност, жене су устале и боре се против предатора, а порно глумице знају да ако би се оне буниле сви би им одговорили да другачије нису могле ни да очекују.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана