Holivudski haker opet časti

Agencije
Holivudski haker opet časti

Nova "kolekcija" fotografija golišavih poznatih ličnosti koje je ukrao holivudski haker objavljena je na internetu, a među žrtvama hakera su Kim Kardašijan, Vanesa Hadžens, Houp Solo, Kejli Kuoko, Avril Lavinj, Hejden Panetijere, Meri Kejt Olsen i druge ljepotice.

Kardašijanovoj su ukradene fotografije koje je sama slikala dok je bila gola u kupatilu pred ogledalom, a nije poznato u kakvim "pozama" ćemo gledati ostale poznate djevojke.

Kim je, naravno, više puta imala ovakvih problema, a najveći od njih bio je 2007. kada je "procurio" njen pornić sa tadašnjim momkom koji ju je, u neku ruku, i proslavio.

Prije tri sedmice kao bomba je odjeknula vijest da je anonimni haker upao u telefone i gedžete poznatih djevojaka i pokrao im fotografije i klipove na kojima su golišave. Fotografije su postavljene na sajt 4Chan, a poznati su brže-bolje najavili obračun sa anonimnim mladićem koji je grubo prekršio njihovu privatnost. U cijelu priču uključio se i "Epl" pošto je haker objavio da je fotografije ukrao relativno lako koristeći "rupe" u njihovoj aplikaciji iCloud.

Među žrtvama hakerskog napada nalazi se i glumica Kajli Kuoko. Ipak, ona kaže da je u početku mislila da je riječ o šali. 
- Kada sam shvatila da nije, prvo sam obavijestila roditelje da bi se psihički spremili. Nakon toga sam odlučila da se jednostavno našalim na svoj račun i sama objavila "provokativnu" fotografiju na kojoj smo ja i suprug - rekla je ona gostujući u emisiji Džimija Kimela.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana