Фотографије славних љепотица без шминке лажне?

Агенције
Фотографије славних љепотица без шминке лажне?

Фотографије познатих љепотица без шминке преплавиле су интернет у жељи да покажу да им не треба арсенал шминке, козметичких производа или хируршки захвати да би се показале у свом најбољем издању.

Поменути тренд у теорији звучи одлично, али у пракси су ствари нешто другачије. Што је најгоре, многе познате даме подваљују, па своју љепоту коју "стичу" разним третманима и захватима продају као природну. Тренд сликања без трунке шминке покренула је пјевачица Алиша Киз.

Тада, на почетку изазвала је бројне реакције, а у међувремену су своје "природне" слике објавиле многе: Леди Гага, Гвинет Палтроу, Хајди Клум, сестре Кардашијан...

- Оно што је свима заједничко је да ниједна од славних жена нема пјеге, боре, ожиљке, младеже, мрље, подочњаке, непожељне длачице, бубуљице, неуредне обрве, натекле капке... И ниједна неће да призна да, као случајно, има вјештачке трепавице, трајну шминку или квалитетан пудер за сваки случај - преносе страни медији.

Ипак, блогерка Ђина Скида објавила је селфије без шминке и објаснила зашто изгледа тако добро. Добила је мноштво комплимената за фотографију из кревета, а онда је објаснила да има силиконе у устима, исцртане обрве и да заправо и не изгледа тако.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана