Dijana Milojković odnijela dvije titule

Agencije
Dijana Milojković odnijela dvije titule

Srpska misica Dijana Milojković je na nedavno održanom takmičenju "World Next Top Model 2014" u Bejrutu osvojila čak dvije titule: mis Evrope i mis sporta.

Ova ljepotica iz Ćuprije, studirala je dva fakulteta, trenutno je na završnoj godini farmacije, a master studije iz industrijsko-ekonomskog menadžmenta je već završila.

Prema njenim riječima iz Libana je ponijela najljepše uspomene i prezadovoljna je ostvarenim plasmanom.

- Dobiti nagradu za mis Evrope na internacionalnom takmičenju je velika čast. Potajno sam i priželjkivala titulu mis sporta, budući da se cijeli život bavim tenisom i plesom - rekla je Dijana koja je na takmičenju bila jedna od miljenica organizatora i takmičarki.

Ova prelijepa djevojka iz Srbije je 2009. godine učestvovala na izboru za mis Srbije i tada je osvojila titulu mis fotogeničnosti i plasirala se u top pet, osvojivši četvrto mjesto. Nakon nacionalnog kvalifikacionog takmičenja, otputovala je na Filipine, gdje se takmičila na izboru mis Zemlje.

Ona je izjavila tada da je od malih nogu željela da se bavi manekenstvom i da su joj se ostvarili snovi. Ipak, rekla je da kada završi fakultet želi da otvori apoteku i pokrene sopstveni biznis a voljela bi i da se bavi politikom.

- Nadam se da ću toliko uspješna biti u životu da ću jednoga dana imati priliku da se kandidujem i za predsjednika - izjavila je Dijana prije izbora u Filipinima.

Milojkovićeva se trenutno odmara na Maldivima, nakon čega je očekuje rad na brojnim projektima, kako u zemlji, tako i u inostranstvu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana