Četvrti teniser svijeta je u vezi sa sportistkinjom srpskog porijekla

Agencije
Četvrti teniser svijeta je u vezi sa sportistkinjom srpskog porijekla

Najbolji austrijski teniser Dominik Tim, trenutno četvrti igrač svijeta, u ljubavi je sa francuskom teniserkom srpskog porijekla Kristinom Mladenović.

Tim je svoju ljubavnu tajnu otkrio na ATP turniru u Londonu, nakon što se Kristina već ranije pojavila pored njega na Ju-Es openu. Na ATP masters finalu u Londonu, ona je sjela u Timov boks, odmah uz njegovu majku Karin.


Nakon što su austrijski mediji otkrili ovu ljubavnu tajnu, Tim je prekinuo spekulacije i poručio:

"Očigledno je, mislim da o tome ne moram ništa da govorim".

Bečki dnevnik "Hojte" posvetio je posebnu pažnju Kristini Mladenović, objavivši da su njeni roditelji 1992. emigrirali iz Srbije u Francusku, gdje je ona i rođena.

Navedeno je da je Kristina od sedme godine na teniskim terenima, a od 2006. se profesionalno bavi ovim sportom, u kojem je trijumfovala na dva turnira - u Tajpeju 2012. i ove godine u Sankt Peterburgu.

Ona se sada nalazi na 14. mjestu WTA liste, a prošlog juna bila je na 12. poziciji. U dublu je Kristina još uspešnija i oktobra 2016. u dublu je zauzimala drugo mjesto na svijetu.

Tim je do sada osvojio osam turnira i tako zaradio 8,5 miliona dolara, a njegova ljubav 6,7 miliona dolara.

Trener Tima Ginter Bresnik ističe da nije loše to što je Kristina teniserka, jer to znači da razumije ovaj sport te prihvata određene stvari.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana