Ćerka poznatog para bijesna zbog očeve ljubavnice

Agencije
Ćerka poznatog para bijesna zbog očeve ljubavnice

Početkom mjeseca svjetski mediji su pisali da su Šeron i Ozi Ozborn na pragu razvoda.

Šeron Ozborn, članica žirija tamičenja “X-factor“ i “Ja imam talenat“, je početkom maja izbacila supurga iz kuće. Ona je objasnila za medije da se dugo borila sa njegovom zavisnošću o drogama i alkoholu i da ga je u više navrata upozoravala da ako ne prestane da će ga napustiti.


Kada je saznala da njen muž ima ljubavnicu i da je u pitanju stilistkinja Mišej Pju situacija se zakuvala i odlučila je da je vrijeme da njen suprug napusti zajednički dom.

Njihova ćerka Keli Ozborn često je bila ne meti korisnika društvenih mreža, zbog oštrih izjava koje je imala u emisiji “Modna policija“ u kojoj je često ismevala izgled i garderobu poznatih, iako se sama prije desetak godina borila sa kilažom.

Naime, Keli je ponovo naljutila korisnike kada je na Tviteru postavila broj telefona očeve ljubavnice uz komentar: “Ako neko traži jeftinu prostitutku za izlazak i oralno zadovoljavanje neka se javi na +1(323)...“.

Najveći broj komentara se odnosi na njenu nezrelost i neozbiljnost.

Da li ste vi dio moje porodice? Ne, vi niste dio i nemate pojma šta nam je ona uradila. Tako da zadržite svoja visokointelekutalna razmišljanja za sebe“, napisala je Keli.

Iako su paparaci u posljednjih dana fotografisali Šeron i Ozija kako napuštaju emisiju, svako je išao na svoju stranu i svako je sjeo u svoj automobil.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana