Бредова љубав преко жице

Агенција
Бредова љубав преко жице

Иако наизглед неспојиви, Бред Пит и архитект и умјетница Нери Оксман сваким су даном све заљубљенији, а своју везу на даљину одржавају углавном телефоном.

Прије неколико дана сазнало се да филмска звијезда Бред Пит поновно љуби, а након болног развода од Анђелине Џоли, глумац је утјеху пронашао у архитекткињи и умјетници Нери Оксман.

Успјешна Израелка толико је очарала холивудског заводника да не види даље од ње. Иако су тренутно раздвојени, извори блиски глумцу тврде да на телефону с Нери проводи много времена, а у посљедње вријеме све чешће путује на западну обалу како би се видио с новом дјевојком.

Бред живи у Лос Анђелесу за који је и пословно везан док Нери углавном борави у Бостону, тачније на Кембруту јер предаје на факултету Massachusetts Institute of Technology.

- Они разговарају и по неколико пута на дан путем телефона и одушевљени су, али ова веза биће и велики изазов. Нери ће тешко напустити Кембруџ и свој живот тамо због некога, па макар тај неко био Бред Пит -  рекао је неименовани извор.

Исти извор додаје да се обоје тренутно желе фокусирати на садашњост и не гледати превише у будућност те истиче да је Бреду јако жао што је Нери сада због њега изложена медијима.

- Криво му је јер Нери сада нема нимало приватности и њен живот стављен је под лупу, а он нема могућност то да заустави - каже извор.

Било како било, пар тренутно ужива у упознавању и првим корацима своје везе. Славни глумац својим пријатељима о Нери прича само у суперлативима и наводно дуго није био овако заљубљен.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана