Bivša zečica ostavlja supruga

Agencija
Bivša zečica ostavlja supruga

Bivša "Plejbojeva zečica" Kendra Vilkinson potvrdila je da ostavlja supruga Hanka Basketa.

Kako običaj u svijetu slavnih i nalaže, rastanak je najavila na "Instagramu", u suzama, poručivši da za nju sada počinje novo životno poglavlje.

Kendra je na "Instagramu" objavila video u kojem je kroz suze rekla da je njihovom braku došao kraj.

- Deset godina. Dala sam sve od sebe. I jednostavno nije bilo dovoljno. Uvijek ću ga voljeti i moje srce će uvijek ostati otvoreno za njega. Stvarno sam vjerovala da ćemo biti zajedno do kraja života. Ali, nije nam bilo suđeno. Jako sam uplašena, ali moram da budem snažna zbog djece - rekla je ne navodeći šta je razlog razvoda.

Kendra i fudbaler su se vjenčali 2009. godine i imaju osmogodišnjeg sina Hanka i trogodišnju kćerku Alaju.

Još u 2014. moglo se čuti da je Hank, nekadašnji NFL igrač, imao aferu sa transrodnom manekenkom, dok je Kendra bila u drugom stanju sa djevojčicom.

Kako piše "Pipl" ti navodi nisu ni potvrđeni ni demantovani, a par je ipak ostao zajedno u tom trenutku.

Kendra se proslavila u rijalitiju "Girls Next Door", koji je pratio živote tri djevojke pokojnog Hjua Hefnera, a koje su živjele u "Plejbojevoj" vili.

- Iako je tada odlučila da mu oprosti veći dio njihovog bračnog života su ih pratile glasine o njegovim nevjerstvima. Uvijek je bila uz njega, ali izgleda da to više nije u stanju. Oboje su veoma nesrećni zbog svega što se trenutno dešava - rekao je neimenovani izvor za "Pipl".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana