Бивша поп звијезда страхује за живот: Плашим се да имам ХИВ

Бивша поп звијезда страхује за живот: Плашим се да имам ХИВ 14.09.2017 20:05 | Агенције

Бивша дјечја поп звијезда Арон Картер открио је у једној емисији да се боји да је ХИВ позитиван.

Арон је учествовао у документарној серији "Тхе Доцторс", гдје је говорио о бризи за своје здравље и урадио серију тестова на дрогу.


Двадесетдеветогодишњак је сада забринут да болује од вируса ХИВ-а зато што је нагло изгубио на тежини.

Када су га питали зашто мисли да је ХИВ позитиван Арон је одговорио: "Зато што сам језиво мршав. То ми најтеже пада."

Арон, иначе рођени брат Ника Картера из групе Бекстрит бојс, има 52 килограма, што је 15 килорама мање од нормалне тежине коју би требало да има.

Бивши пјевач је раније ове године ухапшен због посједовања марихуане, а признао је и да је зависан од дроге. У емисији је пак, био негативан на кокаин и мет, али позитиван на марихуану и коктел лијекова и других опијата. Његова сестра Лесли преминула је 2012. године у 25. години од наводног предозирања.

"Дотакао сам дно када је моја сестра умрла. Мој брат Ник ми шаље слике ковчега Витни Хјустон на којем пише Р.И.О. Каже ми ’Хвала што ме слушаш, никад ниси’. Изгубио сам каријеру, родитељи су ми се развели, изгубио сам тату, сестру, брата Ника, другу сестру. Како да наставим даље? Не знам", признао је.

Резултати теста се очекују у уторак када ће Арон знати шта га очекује даље.© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица