Aмбер Херд тужила мужа

Агенције
Aмбер Херд тужила мужа

Суд у Лос Анђелесу је забранио чувеном глумцу Џонију Депу да приђе супрузи Ембер Херд након што га је она оптужила да ју је више пута ударио током недавне свађе и повредио јој лице.

Судија Карл Х. Мур је, такође, пресудио да Деп не би смео да је контактира до саслушања заказаног за 17. јун, преноси АП.

Херд је свjедочила да је Деп бацио мобилни телефон на њу током свађе и повредио јој образ и око. Она је приложила и фотографије повреда када је у петак затражила забрану приласка.

Супруга Џонија Депа, Ембер Херд, поднијела је прије два дана суду у Лос Анђелесу захтјев за развод, наводећи као разлог "непремостиве разлике", јавили су амерички медији.

Холивудски пар је 15 мјесеци у браку. Џони Деп (52) и Амбер Херд (30) нису имали потписан предбрачни уговор, навео је ТМЗ, а пренео АФП. Упознали су се на снимању филма "The Rum Diary " 2011. године и немају дјеце.

Вјенчали су се у фебруару прошле године на приватној церемонији у Лос Анђелесу. У то вријеме Деп је још увек био у вези са француском глумицом Ванесом Паради, са којом има ћерку и сина.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана