Aleksandra Kovačević diplomirala

Agencije
Aleksandra Kovačević diplomirala

Manekenka Aleksandra Kovačević, koja se 2011. godine takmičila kao predstavnik BiH za Miss Earth, diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u Palama.

Lijepa Aleksandra odlučila je da poslije deset godina bavljenja modelingom krene novim putem.

- Ekonomija je ono čime zaista želim da se bavim u budućnosti. Moj otac je ekonomista i ljubav prema ovoj nauci nije baš slučajna. Imala sam veliku podršku svojih bližnjih koji su zajedno sa mnom koračali prema ovoj diplomi - rekla  je manekenka.

Kaže da planira da u septembru nastavi obrazovanje, pa će upisati master studije, a sada se sprema za godišnji odmor koji će provesti u Njemačkoj, Grčkoj i Srbiji.

- Smatram da je došlo vrijeme da modeling i taj period svog života ostavim u lijepom sjećanju i krenem dalje. Kažu da je "jednom mis zauvijek mis". Mene će ta titula pratiti dok sam živa i veoma sam ponosna na to. Na sve ove godine provedene u svijetu mode nosim samo divne uspomene - poručila je Aleksandara.

Priča da će joj u sjećanju posebno ostati putovanja kroz mnoge zanimljive zemlje, upoznavanje različitih kultura i tradicija, ali i sticanje novih prijateljstava i osvajanje krune.

- To je u mom životu našlo posebno mjesto - rekla je Aleksandra koja se 2011. na takmičenju na Filipinima plasirala među osam najljepših.

Takođe je učestvovala i na drugim brojnim takmičenjima ljepote, među kojima je Izbor za mis turizma u Maleziji 2013. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana