Serija požara na automobilima u Brčkom

Srna
Serija požara na automobilima u Brčkom

Brčko - Policija Brčko distrikta provodi intenzivne istražne radnje nakon što su prošle noći u ovom gradu zapaljena još dva automobila, koja su bila parkirana u dvorištima njihovih vlasnika, potvrdio je šef Policije distrikta Goran Lujić.

Lujić je rekao da, uprkos činjenici da su prošle noći prijavljena još dva požara na parkiranim automobilima u Brčkom, a prije tri dana još jedan, kao i bacanje eksplozivne naprave u jedno dvorište, to nikako ne znači da je u distriktu narušeno stanje bezbjednosti.

"Policija već raspolaže značajnim informacijama o ovim slučajevima, koje uključuju i motive za radnje izvršenja, ali pošto još izvodimo radnje dokazivanja, zbog dalje istrage ne mogu sada govoriti o njima, ali tvrdim da bezbjednosno stanje ovim nije narušeno", istakao je Lujić.

Juče oko 2.00 časa u dvorištu Rodoljuba Ninića u brčanskom naselju Grčica zapaljen je njegov džip "nisan" i automobil "bmv" njegovog sina Marinka.

U noći između 11. i 12. jula u Tuzlanskoj ulici u Brčkom u požaru, čije porijeklo se još utvrđuje, oštećen je automobil "pasat", vlasništvo brčanskog advokata Osmana Mulahalilovića.

Iste noći nepoznato lice bacilo je eksplozivnu napravu u dvorište  kuće Amira Handarića u Ulici Berberovića u Brčkom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana