Šarović: Tadiću, reci u lice ili piši kraće

Ž. D.
Šarović: Tadiću, reci u lice ili piši kraće

Sarajevo - Potpredsjednik Glavnog odbora SDS-a Mirko Šarović izjavio je juče da je pismo koje je doskorašnji visoki funkcioner te stranke Ognjen Tadić poslije ostavke na sve stranačke funkcije uputio kolegama, predugačko za bilo kakav komentar.

Šarović je, govoreći o Tadićevom načinu da raskrsti sa SDS-om, rekao da bi on sve uradio drugačije.

- Da sam pisao pismo, prvo bih ga pisao tako da bude mnogo kraće. Mislim da je pismo predugačko za bilo kakav komentar. S druge strane, nikada se ne bih opredjeljivao za bilo kakvo pismo i sve što imam da kažem svojim partijskim drugovima to im kažem na sastancima. O sadržaju pisma ne bih govorio - poručio je Šarović.

Tadić je u pismu, između ostalog, naveo da se u stranci dešava puč, da je SDS u Sarajevu vodio politiku podjele plijena i da ne smatra da je dobra odluka lidera stranke Mladena Bosića da se povuče sa te pozicije zbog lošeg izbornog rezultata.

Šarović je kazao da se nada uspješnoj izbornoj skupštini stranke zakazanoj za 23. oktobar, a na kojoj bi SDS trebalo da dobije novog predsjednika. Jedini kandidat za tu poziciju je Vukota Govedarica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana