Holivudski glumac čeka deseto dijete

Agencije
Holivudski glumac čeka deseto dijete
Holivudski glumac čeka deseto dijete

Pedesetsedmogodišnji glumac Edi Marfi po deseti put postaće otac, pišu strani mediji.

Slavni komičar Edi Marfi i australijska manekenka Pejdž Bačer navodno će uskoro postati roditelji.


Iako se o prinovi spekulisalo mnogo ranije, ovog puta sumnje je pokrenulo pojavljivanje Pejdž Bačer u zapadnom Holivudu, kada je bilo nemoguće ne primjetiti da je ona u poodmakloj trudnoći. Stomak nije uspjela da sakrije čak ni ispod široke haljine koju je nosila tog dana

Edi i Pejdž imaju jedno zajedničko dijete, ćerku Izi Onu, koja se rodila u maju 2016. godine. Par je zajedno već šest godina, ali svoj privatni život čuvaju od javnosti, i to je razlog zašto nemaju profile na društvenim mrežama.

Prije veze sa australijskom manekenkom, zvijezda filma Policajac sa Beverli Hilsa bio je u braku sa Nikol Marfi, sa kojom ima petoro dijece- 28-godišnju Briju, 23-godišnju Šajne, 18-godišnju Zolu, 16-godišnju Belu i sina Milesa. Oni su se razveli 2006. godine, nakon 22 godine zajedničkog života.

Edi ima 11-godišnju ćerku Angelu sa kontroverznom pjevačicom Mel B, i trojicu sinova. Erika je dobio sa tadašnjom djevojkom Paulet Meknili, a Kristijana iz veze sa Tamarom Hu.

Iako je fotografija lepe Australijanke jasan dokaz da ona i Edi čekaju drugo zajedničko dijete, slavni par nije želio da komentariše navode u medijima.

Podsjećamo, oni sve do sada nisu ni potvrdili ni demantovali ove vijesti.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana