Ugljevik: Ukrali vozilo, pa sletjeli sa puta

N. T.
Ugljevik: Ukrali vozilo, pa sletjeli sa puta

Ugljevik - Nenad Jovičić (32) i Bojan Petrović (30) iz Ugljevika uhapšeni su nakon što su ukradenim “golfom 2” sletjeli s puta u kanal u ulici Vojvode Mišića, potvrđeno je “Glasu Srpske” u policiji.

Nezvanično, tokom nesreće Petrović je lakše povrijeđen, ali je odbio da mu se ukaže ljekarska pomoć. Kako saznajemo, auto je teško pijan vozio Jovičić, a u krvi je imao 1,79 promila alkohola.

- Pretpostavlja se da je pijanstvo glavni uzrok nesreće, ali i da je vozio brzo jer je znao da je vozilo ukradeno. Istragom je utvrđeno da su njih dvojica automobil ukrali s parkinga iza jedne kafane u Ugljeviku. Vozili je bilo otključano i u njemu su bili ključevi. Lopovi nisu uspjeli daleko da odmaknu i samo 15 minuta nakon krađe sletjeli su s puta, pa su pronađeni - kazao je izvor blizak istrazi.

Tokom provjere je utvrđeno da registarske tablice na “golfu” ne pripadaju tom vozilu.

- U ovoj nesvakidašnjoj krađi, po svemu sudeći, policijski službenici imaće još posla. Sada je potrebno utvrditi i zašto su na tom autu bile nepripadajuće tablice i da li su i one ukradene - kazao je ovaj izvor.

Policija je, navodeći inicijale, saopštila da se sve desilo u četvrtak uveče.

- Oko 23.30 prijavljena je krađa “golfa 2”, a osoba koja je prijavila krađu rekla je da je auto bio otključan. Isto veče u 23.45 prijavljeno je da se desila nesreća u ulici Vojvode Mišića, u kojoj je učestvovao “golf 2”. Utvrđeno je da je to vozilo za koje je prijavljeno da je ukradeno i da je njime upravljao N. J, s kojim je kao suvozač bio B. P. - rekli su u PU Bijeljina. Istakli su da je u toku istraga ovog slučaja, zbog čega ne mogu da iznose više detalja.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana