Udario golfom u drvo i poginuo

Goran Obradović
Udario golfom u drvo i poginuo

Sarajevo - Zuhdija Kukuljac (61) iz Sarajeva poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se juče ujutro dogodila u Prijedorskoj ulici u Sarajevu.

U MUP-u Kantona Sarajeva su rekli da se nesreća dogodila kada je Kukuljac sletio s puta i udario u drvo u dvorištu ispred zgrade u Prijedorskoj ulici na broju 13.

Prema nezvaničnim informacijama, policija sumnja da je Kukuljcu pozlilo tokom vožnje i da je najvjerovatnije, prije nego što je udario u drvo, doživio srčani udar.

Dežurni tužilac je naredio da se obave sva potrebna vještačenja, kao i da bude urađena obdukcija tijela Kukuljca kako bi se znao tačan uzrok smrti.

Jedan od očevidaca nesreće ispričao je da je vidio "golf 2" kako je skrenuo sa puta i popeo sa na trotoar i nastavio da se vozi prema dvorištu.

- Bio sam se prepao da će uletjeti u jedan od stanova koji su u prizemlju, ali je automobil udario u drvo i zaustavio se - ispričao je pomenuti očevidac.

On je pojasnio da je vozilo išlo sporo i kada je udarilo u drvo, niko nije izašao iz njega.

- Pozvao sam odmah Hitnu pomoć i policiju, koji su veoma brzo stigli. Ljekari su izvukli tijelo iz vozila, ali muškarac nije davao znake života - pojasnio je naš sagovornik.

U drugoj nesreći, koja se dogodila u Tutnjevcima kod Laktaša, poginuo Luka Lukić (40) iz Laktaša.

Do nesreće je došlo kada se Lukić, upravljajući "sitroenom", sudario sa kamionom "man", za čijim volanom se nalazio Zoran Petković (42) iz Srpca.

- Lukić je idući iz pravca Klašnica prema Prnjavoru, ulaskom u krivinu nedaleko od ugostiteljskog objekta "Bagrem", izgubio kontrolu nad vozilom i prešao u suprotnu traku i lijevom stranom vozila sudario se sa kamionom - pojasnio je izvor blizak istrazi.

On je dodao da je Lukić bio zaposlen u kompaniji "m:tel" i u srijedu je bio na zadatku službenim vozilom.

- Lukić je jedno vrijeme radio u Srpcu, takođe u "m:telu", ali se prije nekog vremena prebacio u Banjaluku, jer mu je tu zaposlena i supruga - istakao je naš izvor.

Prema njegovim riječima, iza Lukića je ostalo dvoje maloljetne djece.

Uviđaj je obavila dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka Hana Vranješević, koja je naložila da se preduzmu sva potrebna vještačenja kako bi se utvrdio uzrok nesreće, a naložena je i obdukcija nastradalog Lukića.

Jedan od očevidaca ispričao je da je uzrok nesreće najvjerovatnije neprilagođena brzina vozača "sitroena", kao i mokar kolovoz, zbog kojeg je i izgubio kontrolu nad vozilom. Vozači ističu da se na ovom dijelu puta često dešavaju nesreće jer je put u veoma lošem stanju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana