Sinišu Pavlovića umro u pritvoru

N. T.
Sinišu Pavlovića umro u pritvoru

Banjaluka - Siniša Pavlović zvani Sina (57) iz Banjaluke, koji je uhapšen zbog sumnje da je počinio devet krađa u kojima je ukrao novac i robu u vrijednosti 7.000 maraka, umro je u pritvorskoj jedinici KPZ-a Banjaluka na Tunjicama.

Obdukcijom njegovog tijela utvrđeno je da je umro prirodnom smrću. Specijalista sudske medicine Željko Karan je kazao da je Pavlović umro usljed jakog infarkta.

Pavlovića je policija uhapsila u četvrtak u banjalučkom naselju Lazarevo i nakon ispitivanja banjalučko Okružno tužilaštvo mu je odredilo jednomjesečni pritvor. On je umro istog dana u večernjim časovima. Policija ga je sumnjičila da je tokom 2015. i u februaru ove godine počinio devet teških krađa. On je uglavnom provaljivao u stanove iz kojih je krao novac, nakit i skupocjene parfeme. Ukradenu robu je kasnije prodavao. Prema nezvaničnim informacijama, Pavlović je provaljivao u kuće i stanove na području banjalučkih naselja Drakulić, Motike, Petrićevac i Rakovačke bare. Posljednju krađu počinio je 5. februara u Drakulićkoj ulici, nakon koje je i otkriven.

Pavlović je policiji poznat odranije po činjenju raznih krivičnih djela.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana