Plamen progutao radnju u trebinjskom naselju Hrupjela

Ratomir Mijanović
Plamen progutao radnju u trebinjskom naselju Hrupjela

Trebinje - U požaru u trebinjskom naselju Hrupjela juče ujutro izgorjela je trgovačka radnja vlasnika Svetlane Ćurić, u kojoj su prodavani auto-dijelovi, poljoprivredne mašine, boje i lakovi.

Kako saznajemo u Teritorijalno-vatrogasnoj jedinici Trebinje, u požaru, u ulici Vlatka Vukovića broj 3 nije bilo povrijeđenih, ali je na objektu učinjena velika materijalna šteta.

Uzrok požara su neispravne instalacije, a nakon njegovog izbijanja vatra se brzo proširila na sve prostorije i u plamenu progutala inventar.

Komšije, koje žive u blizini, nisu ništa čule i sve se odigralo gotovo u trenutku.

- Evo, vjerujte, jutros sam krenuo na posao i vidio da policija preusmjerava saobraćaj. Tek tada sam saznao šta se dogodilo. Ne mogu jednostavno da povjerujem. Imali su korektne odnose sa mušterijama i sa komšijama. Nisam mogao da povjerujem da im se tako nešto moglo dogoditi - kazao je jedan od mještana Hrupjela, koji je želio da ostane anoniman.

Vlasnik nije želio da komentariše ovaj nemili događaj.

Ovaj poslovni prostor je i ranije bio uništivan. Prije šest godina odletio je u vazduh motor "kavasaki", vlasništvo Krstivoja Mijovića iz Trebinja, a u eksploziji je potpuno uništena i ova prodavnica, ispred koje je motocikl bio parkiran. Vlasniku radnje tom prilikom pričinjena je šteta od 70.000 maraka, dok je šteta na motoru bila oko 9.000 evra.*

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana