Мистериозан пад с балкона у Шаторовићима код Брчког

Н. Т.
Мистериозан пад с балкона у Шаторовићима код Брчког

Брчко - Алија Чандић (62) из Брчког погинуо када је пао с балкона своје куће у мјесту Шаторовићи, сазнаје “Глас Српске”.

Несрећа се десила у ноћи између суботе и недјеље, а мртвог Чандића пронашла је супруга ујутро када је устала.

Према причама мјештана Шаторовића, Чандић је кобне вечери био са друштвом на прослави рођендана и касно се вратио кући.

- Прије него што је отишао ваљда је рекао супрузи да ће закаснити и да му остави откључану кућу да је не буди кад дође. Она је тако и учинила. Испричала нам је да је чула када је супруг дошао и ушао у собу. Излазак  на балкон и пад није чула јер је заспала. Тек је ујутро када је кренула по дрва пронашла мртвог Алију испод балкона, што ју је јако узнемирило - рекао је један мјештанин Шаторовића, не желећи да му помињемо име.

Додао је да се претпоставља да је несрећни човјек током ноћи изашао на балкон и оклизнуо се с њега и пао.

- Међутим, нејасно је како је изашао јер су балконска врата била затворена. Био је отворен прозор, па мислимо да је кроз њега изашао на балкон. Нажалост, нико није видио шта се десило  - рекао је овај комшија страдалог Чандића.

Према његовим ријечима, настрадали је био добар човјек и ни са ким није био у свађи.

- Сви у селу мисле да је ово несрећан случај јер нико не вјерује да је неко имао намјеру да га убије - рекао је овај мјештанин Шаторовића.

Портпарол Полиције Брчко дистрикта Халид Емкић рекао је да им је у суботу пријављен проналазак мртвог мушкарца у Шаторовићима.

- Полицији је у суботу пријављено да је  А. Ч. пронађен мртав испред куће. Према пријави, претпоставља се да је пао са терасе, али се те околности још истражују. Тек када буде завршена истрага биће познате околности под којима је човјек погинуо - рекао је Халид Емкић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана