Misteriozan pad s balkona u Šatorovićima kod Brčkog

N. T.
Misteriozan pad s balkona u Šatorovićima kod Brčkog

Brčko - Alija Čandić (62) iz Brčkog poginuo kada je pao s balkona svoje kuće u mjestu Šatorovići, saznaje “Glas Srpske”.

Nesreća se desila u noći između subote i nedjelje, a mrtvog Čandića pronašla je supruga ujutro kada je ustala.

Prema pričama mještana Šatorovića, Čandić je kobne večeri bio sa društvom na proslavi rođendana i kasno se vratio kući.

- Prije nego što je otišao valjda je rekao supruzi da će zakasniti i da mu ostavi otključanu kuću da je ne budi kad dođe. Ona je tako i učinila. Ispričala nam je da je čula kada je suprug došao i ušao u sobu. Izlazak  na balkon i pad nije čula jer je zaspala. Tek je ujutro kada je krenula po drva pronašla mrtvog Aliju ispod balkona, što ju je jako uznemirilo - rekao je jedan mještanin Šatorovića, ne želeći da mu pominjemo ime.

Dodao je da se pretpostavlja da je nesrećni čovjek tokom noći izašao na balkon i okliznuo se s njega i pao.

- Međutim, nejasno je kako je izašao jer su balkonska vrata bila zatvorena. Bio je otvoren prozor, pa mislimo da je kroz njega izašao na balkon. Nažalost, niko nije vidio šta se desilo  - rekao je ovaj komšija stradalog Čandića.

Prema njegovim riječima, nastradali je bio dobar čovjek i ni sa kim nije bio u svađi.

- Svi u selu misle da je ovo nesrećan slučaj jer niko ne vjeruje da je neko imao namjeru da ga ubije - rekao je ovaj mještanin Šatorovića.

Portparol Policije Brčko distrikta Halid Emkić rekao je da im je u subotu prijavljen pronalazak mrtvog muškarca u Šatorovićima.

- Policiji je u subotu prijavljeno da je  A. Č. pronađen mrtav ispred kuće. Prema prijavi, pretpostavlja se da je pao sa terase, ali se te okolnosti još istražuju. Tek kada bude završena istraga biće poznate okolnosti pod kojima je čovjek poginuo - rekao je Halid Emkić.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana