Gradačac: Zadavio suprugu

Goran Obradović
Gradačac: Zadavio suprugu

Gradačac - Edhem Šečić (55), iz gradačkog naselja Požarike, zadavio je suprugu Azimu (52), potvrđeno je u tuzlanskoj policiji.

U MUP-u Tuzlanskog kantona rečeno je da se ubistvo dogodilo u četvrtak oko 23.40 časova u porodičnoj kući Šečića, a motiv tragedije još se utvrđuje.

- Odmah nakon što se osumnjičeni prijavio, on je uhapšen. Poslije toga, timovi kriminalističke policije izašli su na lice mjesta gde je sve do ranih jutarnjih časova u petak obavljan uviđaj. Iz kuće su izuzeti brojni tragovi, a pretpostavlja se da je Edhem suprugu, sa kojom je nekoliko decenija bio u braku, zadavio golim rukama - rekao je izvor blizak istrazi. Šečić je, kako saznajemo, nakon što je udavio suprugu sjeo u automobil, odvezao se do policije, kojoj se predao i ispričao detalje ubistva. On će poslije saslušanja i kriminalističke obrade, uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu, biti predat u nadležnost tuzlanskog Kantonalnog tužilaštva, koje vodi istragu.

Portparol tog tužilaštva Admir Arnautović istakao je da je nadležni tužilac izdao naredbe da nad tijelom ubijene bude obavljena obdukcija.

- Naređen je i detaljan zdravstveni pregled osumnjičenog, od kojeg će biti uzeti uzorci krvi i urina, kako bi bile utvrđene sve okolnosti pod kojima se dogodio zločin - rekao je Arnautović.

Mještani naselja Požarike, koji su se u petak skupili ispred porodične kuće Šečića, ističu da su u šoku i da još ne mogu da vjeruju šta se desilo.

- Ne mogu da vjerujem da je Edo to uradio. Svi ga poznajemo kao veoma dobrog čovjeka koji nikad nije bio nasilan. On i Azima su godinama živjeli skladno i imaju dva sina Zemira i Damira - rekao je jedan od mještana. Istakao je da mu je veoma žao djece, ali se nada da će policija utvrditi zašto je Edhem ubio Azimu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana