Долијао лажни фудбалер

Срна
Долијао лажни фудбалер

Бањалука - Тридесетшестогодишњак из Славонског Брода чији су иницијали З.Ж. испитан је у полицији због сумње да је на подручју града Бањалука починио више превара чиме је противправно присвојио 1.100 КМ, рекла је Срни портпарол Полицијске управе Бањалука Марија Маркановић.

Маркановићева је истакла де је осумњичени од 10. јула до 11. августа улазио у радње за продају спортске опреме и представљао се као фудбалер екипе која је освојила турнир и као награду добила тренерке, а да су му власници наведене радње били спонзори.


Он им је потом говорио да ступе у контакт путем телефона са власницима како би им се захвалио и одштампао лого њихове радње на тренеркама и то им поклонио.

Након што би раднице назвале власнике, он би преузимао телефон и започињао разговор са њима, а када би они и прекинули везу, он би настављао причати тако да су раднице имале утисак да он и даље разговара, да би потом по завршетку разговора саопштавао да је власник рекао да му дају одређени новчани износ што су оне и учиниле, чиме је потивправно присвојио око 1.100 КМ.

Полицијски службеници ће након комплетирања и документовања предмета против осумњиченог З.Ж. доставити извјештај Окружном јавном тужилаштву у Бањлуци за почињено кривично дјело превара.

Лице З.Ж. се налази у Казнено-поправном заводу Туњице код Бањалуке на издржавању казне.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана