Provjera osiguranja putem interneta

D. K.
Provjera osiguranja putem interneta

Banjaluka - Osiguranici Fonda zdravstvenog osiguranja RS putem internet stranice fonda od sada mogu da provjere svoj status osiguranja, odnosno da li mogu ovjeriti zdravstvenu knjižicu, kao i kada su i gdje zakazani za magnetnu rezonancu ili kompjuterizovanu tomografiju.

Ove novine, kao i android aplikacija, omogućene su zahvaljujući novoj internet stranici FZO RS koja pored modernijeg dizajna omogućava korisnicima da na jednostavniji način saznaju sve o zdravstvenom osiguranju, pravima osiguranika i drugim značajnijim aktivnostima fonda. Novina je i da će fond ubuduće, osim tradicionalnih medija i internet stranice, javnost informisati i putem društvenih mreža "Fejsbuk" i "Tviter".

- Cilj nam je da maksimalno približimo našu instituciju građanima, kao i medijima, prvenstveno poboljšanjem informisanosti o zdravstvenom osiguranju i pravima osiguranika - ističu u fondu.

Kao i do sada, na internet stranici fonda dostupne su sve najznačajnije informacije iz obaveznog zdravstvenog osiguranja, a, između ostalog, sada je dostupan sadržaj i na engleskom jeziku.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana