Провјера осигурања путем интернета

Д. К.
Провјера осигурања путем интернета

Бањалука - Осигураници Фонда здравственог осигурања РС путем интернет странице фонда од сада могу да провјере свој статус осигурања, односно да ли могу овјерити здравствену књижицу, као и када су и гдје заказани за магнетну резонанцу или компјутеризовану томографију.

Ове новине, као и андроид апликација, омогућене су захваљујући новој интернет страници ФЗО РС која поред модернијег дизајна омогућава корисницима да на једноставнији начин сазнају све о здравственом осигурању, правима осигураника и другим значајнијим активностима фонда. Новина је и да ће фонд убудуће, осим традиционалних медија и интернет странице, јавност информисати и путем друштвених мрежа "Фејсбук" и "Твитер".

- Циљ нам је да максимално приближимо нашу институцију грађанима, као и медијима, првенствено побољшањем информисаности о здравственом осигурању и правима осигураника - истичу у фонду.

Као и до сада, на интернет страници фонда доступне су све најзначајније информације из обавезног здравственог осигурања, а, између осталог, сада је доступан садржај и на енглеском језику.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана