Pijani poslanik dijelio batine

Vedrana Kulaga
Pijani poslanik dijelio batine

Višegrad - Narodni poslanik i istaknuti član SDS-a Miroslav Kojić, prema tvrdnjama njegovih sugrađana, popio je tokom proslave Vaskrsa čašicu više pa je verbalno i fizički maltretirao svog sina i sugrađane, a na kraju krvav dočekao jutro.

Kojić je proslavio Vaskrs sa nekoliko čašica više poslije čega je, kako navode portali u RS, došao u višegradski klub "Bambola" gdje je zatekao sina Đorđa sa kojim se poslije svađe sukobio ispred kluba. Iz tuče je stariji Kojić izvukao deblji kraj, a zatim nastavio da provocira sve redom. Fizički je napao momka po nadimku Peco, a kada se u blizini pojavio Marko Savić, koji je krenuo po automobil, i on se našao na meti Kojića.

- Sve se desilo u ponedjeljak ujutru oko četiri časa. Primijetio sam da se na parkingu raspravlja nekoliko ljudi, a kada sam prišao bliže, vidio sam da je jedan od njih narodni poslanik Kojić. U trenutku kada sam prolazio pored njih, počela je tuča - rekao je Savić.

Kojić je, kako tvrdi Savić, ubrzo napao i njega.

- Počeo je da psuje i galami. Pokušao je da me udari, ali sam izbjegao udarac. Lice mu je bilo krvavo. Psovao mi je majku SNSD-ovsku, ali su osobe koje su bile sa njim uspjele da ga smire, a ja sam sjeo u automobil i otišao. Čuo sam da se Kojić prije toga sukobio i sa sinom Đorđem - rekao je Savić koji je potpredsjednik Mladih SNSD-a u Višegradu.

 

Opširnije pročitajte u štampanom ili elektronskom izdanju "Glasa Srpske"

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana