Najbolja fotografija Alekse Trkulje

V. P.
Najbolja fotografija Alekse Trkulje

Banjaluka - Aleksa Trkulja pobjednik je takmičenja "Moja "slikagrada" sa fotografijom kojom je zabilježio jedan od trenutaka sa proslave Dana grada, a koja je dobila 1.128 glasova. Potvrdili su u Gradskoj upravi i dodali da je pobjedniku pripala novčana nagrada od 500 KM.

- Drugo mjesto, sa osvojenih 848 glasova, dobila je fotografija Darije Malešević, a treće Marka Turkeša sa 802 glasa - rekli su u Gradskoj upravi i dodali da novčana nagrada za drugo mjesto iznosi 300 KM, a za treće 200 maraka.

Aleksa Trkulja je rekao da se rado odazvao pozivu za učešće u ovom takmičenju povodom Dana grada.

- To je na neki način bio moj doprinos proslavi rođendana Banjaluke. Takmičenje je bilo veoma napeto, jer sam poznavao nekoliko fotografa koji su takođe učestvovali. Za mene, koji se amaterski bavim fotografijom, ovo je dodatno iskustvo i novačnu nagradu ću uložiti u nabavku opreme za fotografisanje - rekao je Trkulja.

Takmičenje je trajalo od 18. do 28. aprila 2017. godine u okviru proslave Dana grada. Sistem glasanja je bio po principu "jedan lajk, jedan glas" posjetilaca "Fejsbuk" stranice "Moja "slikagrada".

Povodom 22. aprila, Dana grada, održano je više od 50 kulturnih, zabavnih i sportskih događaja, namijenjenih za sve generacije.


 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Vjenčani
Vjenčani
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana