Krpe rupe u više ulica u Rebrovcu, Adi i Debeljacima

J. P.
Krpe rupe u više ulica u Rebrovcu, Adi i Debeljacima

Banjaluka - Sanacija rupa na asfaltu u ulicama Dujke Komljenovića i Siniše Mijatovića u naselju Rebrovac, koja je počela prije nekoliko dana u okviru redovnog održavanja gradskih saobraćajnica, trebalo bi da bude završena u toku ove sedmice, rekli su u Gradskoj upravi.

- U naseljima Rebrovac i Ada, to jest u pomenutim ulicama, u toku su radovi na sanaciji rupa na kolovozu. Već su sanirane rupe u ulicama Braće Kukrika, Veseli brijeg, Novaka Pivaševića, Koste Jarića, Peti prigradski put i Vida Nježića - rekli su u Gradskoj upravi.

Oni su dodali da će u okviru ovih radova biti obuhvaćeno i naselje Debeljaci i još nekoliko ulica.

- U narednom periodu radićemo na sanaciji rupa na kolovozu u ulicama Stanka Božića Kobre, Tešana Podrugovića, Vladislava Skarića i drugim - kazali su u Gradskoj upravi i dodali da ove radove izvodi preduzeće "Niskogradnja".

Predsjednik Savjeta mjesne zajednice Ada Vito Pejaković rekao je da je zadovoljan što su pojedine ulice u kojima su putevi bili u veoma lošem stanju stigle na red za sanaciju.

- Dio ulice Dujke Komljenovića, i to dionica puta koja vodi od preduzeća "Žitoprodukt" do preduzeća "Energopetrol", godinama je bio uvrštavan u našu listu prioriteta i drago mi je da je konačno u procesu sanacije. Ta dionica puta je jako prometna, a na njoj je bila sve rupa do rupe - rekao je Pejaković. Naglasio je da je zadovoljan sanacijom ostalih ulica.

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Vjenčani
Vjenčani
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana