RS

Do petka rezervacija ulaznica za meč odbojkašica Srbije i Bugarske u Banjaluci

Do petka rezervacija ulaznica za meč odbojkašica Srbije i Bugarske u Banjaluci 28.08.2018 19:11 | Srna

Banjaluka - Ulaznice za prijateljsku odbojkašku utakmicu ženskih seniorskih reprezentacija Srbije i Bugarske, koja će biti odigrana 7. septembra u Banjaluci, biće besplatne, a svi koji žele da ih rezervišu mogu to učiniti najkasnije do petka, 31. avgusta.

Zainteresovani karte mogu rezervisati putem elektronske pošte, tako što će na imejl adresu osrs1993@gmail.com poslati poruku sa brojem potrebnih ulaznica i osnovnim podacima o licu koje će ih preuzeti, saopšteno je iz Odbojkaškog saveza Republike Srpske.

Odbojkaški savez Srpske će Organizacionom odboru prezentovati iskazane potrebe, a Odbor će u slučaju da bude tražen veći broj ulaznica od raspoloživog odlučiti o tome koliko će ih biti podijeljeno.

Odobrene ulaznice biće moguće preuzeti na biletarnici Sportske dvorane "Borik" 4, 5. i 6. septembra, od 9.00 do 15.00 časova.

Pokrovitelj utakmice je predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, uz pomoć Vlade i Ministarstva porodice, omladine i sporta, a podršku je dao i grad Banjaluka.

Utakmica, koja će odbojkašicama Srbije biti generalna proba pred Svjetsko prvenstvo u Japanu, biće odigrana 7. septembra sa početkom u 17.00 časova u Sportskoj dvorani "Borik".

U srpskom timu nastupa i nekoliko odbojkašica sa prostora Republike Srpske, među kojima je i najbolja odbojkašica Evrope i svijeta Tijana Bošković.© Glas Srpske 2012 ISSN 2303-7385 | Impresum | Marketing | Kontakt | Latinica | Ćirilica