Zvijezde koje su u braku sa “običnim” ljudima

G.S.
Zvijezde koje su u braku sa “običnim” ljudima

Ove poznate zvezde ljubav nisu pronašle među svojim kolegama, nego među jednostavnim, običnim ljudima.

Mnogi smatraju da je baš to tajna uspješnih brakova zvijezda koje su se odlučile na takav korak. U nastavku pogledajte parova koji se bave potpuno različitim poslovima i od kojih neko od njih nije bio popularan/a u javnosti.

Džordž Kluni i Amal Alamudin

Par je u braku od 2014, a njihov ponos su blizanci Aleksandar i Ela. Podsjetimo, Džordž se oženio advokatom koja je borac za ljudska prava. “Ona je sjajna osoba, brižna i pametnija od svih koje sam do sada sreo. Ima sjajan smisao za humor. Postoji nekoliko razloga zbog kojih sam se zaljubio u nju, a jedna od njih je i njen rad. Uvijek sam tako ponosan kada je vidim da stoji pred apelacionim sudom u Strazburu. Impresivan prizor”, rekao je jednom prilikom glumac.

Ris Viterspun i Džim Tot

Dobitnica prestižne nagrade Oskar i agent za talente vjenčali su se 2011. godine. Godinu dana nakon toga dobili su sina Tenesija Džejmsa. Glumica je izjavila da je “baš u životu imala sreće kad je upoznala Džima”.

Met Dejmon i Lućijana Barozo

Poznati glumac je svoju suprugu upoznao prije 15 godina, kada je posjećivao bar u kome je ona radila. Sudbonosno “da” rekli su 2005. godine, a imaju i dvoje djece. “Bukvalno sam ostao bez teksta kada sam je ugledao u velikoj gužvi. Da se to nije dogodilo, ne znam kako bismo se sreli u životu”, rekao je Met.

Kristijan Bejl i Sibi Blažić

Glumac upoznao je svoju ženu dok je ona radila kao lični asistent Vinone Rajder, a u braku su 20 godina i imaju dvoje djece. “Ona je za mene učinila mnogo, zbog čega sam se promjenio. Snažna je osoba i shvatio sam da najbolje radim kada je u mojoj blizini”, rekao je Bejl o svojoj supruzi.

Meril Strip i Don Gamer

Meril u braku sa vajarom Donom Gamerom preko četrdeset godina i imaju četvoro djece - muzičara Henrija Vulfa, glumice Mejmi i Grejs, kao i Luisu Gamer (25). “Zahvaljujući njemu, prebrodila sam mnoge teške periode u životu, on zaslužuje svu moju ljubav”, kazala je Meril.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana