Surova istina o djeci Nikole Simića: Poslije glumčeve smrti klupko počelo da se odmotava

G.S.
Surova istina o djeci Nikole Simića: Poslije glumčeve smrti klupko počelo da se odmotava

Legendarni glumac Nikola Simić ostao je upamćen po brojnim ulogama u pozorištu, na filmu i televiziji, a spadao je u umjetnike o čijem se privatnom životu znalo malo.

Kako je on u rijetkim intervjuima pričao, zaljubljivanje je smatrao važnim dijelom života.

- A treba se zaljubljivati. Psiholozi kažu da dođe trenutak kad čovek želi da promeni način svog života. Treba imati hrabrosti i smelosti i to uraditi. Ja to znam, naravno iz prve ruke. Trebalo je imati hrabrosti i igrati "Dunda" u Dubrovniku te večeri kad su mi saopštili da mi je otac umro. I niko to nije znao. Trebalo je imati hrabrosti i igrati "Bubu" 30. decembra, a sahraniti majku 29" - ispričao je Simić, koji je uprkos svemu uvijek zadržavao vedar duh.

U medijima se nakon glumčeve smrti 2014. godine pisalo da je iza sebe ostavio ćerku Anu i unuke Isidoru i Saru. I sam glumac pričao je o unukama, s ponosom ističući da se i one interesuju za glumu.

Ipak, njegov bratanac Nenad Simić ističe da Nikola nije imao biološku djecu.

- Nikola nije imao ćerku ni unuke. Ana je ćerka njegove poslednje žene Snežane. On je bio dobar prema njoj, ali joj nije otac. Nikola je u mladosti puklo slepo crevno, došlo je do sepse, to se tada zvalo tuberkuloza stomaka, a lečili su ga radijacijom, nakon čega je ostao sterilan i nije mogao da ima dece. Oni sve pokušavaju zbog nasledstva - tvrdi Nenad.

Nikolin bratanac je ispričao i da se glumac ženio četiri puta i da je volio žene, a u medijima se spekulisalo da je Simić pred kraj života bio u vezi sa 42 godine mlađom glumicom, prenosi pulsonline.rs

Simiću je pred kraj života dijagnostikovan rak prostate, a nakon operacije je imao komplikacije s bešikom, nakon čega je preminuo 9. novembra 2014, u 80. godini.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana