Pjevač otkrio detalje nakon operacije: Učio sam opet da hodam i nosio sam pelene”

Agencije
Pjevač otkrio detalje nakon operacije: Učio sam opet da hodam i nosio sam pelene”

Legendarni engleski muzičar Elton Džon izjavio je da je morao ponovo da uči da hoda kada je dobio ozbiljnu infekciju nakon operacije raka prostate.

On je ranije otkrio kako je teško podnio operaciju prije dvije godine koja je bila uspješna, ali i da je bio na korak od smrti kada se poslije toga razbolio na turneji u Južnoj Americi.

Tada je vraćen na intenzivnu negu u Veliku Britaniju, gdje su uslijedile prave muke.

“Bukvalno sam morao ponovo da naučim da hodam. Bio sam ekstremno bolestan. Sve o čemu sam mogao da razmišljam dok sam ležao u svom bolničkom krevetu bilo je 'molim te, Bože, ne daj da umrem, želim da vidim svoju djecu' i srećom, preživio sam”, rekao je Džon u razgovoru za BBC.

Elton je objasnio kako je bio prisiljen i da nosi pelene.

“Bio sam na sceni u Vegasu, u velikim bolovima. Odradio sam koncert noseći pelene i mislio sam - kada bi samo publika znala da pi*am u tom trenutku”, našalio se Džon.

Elton kaže kako je danas dobro, ali osjeća da mu je ostalo još malo vremena.

Borba s bolešću kod legendarnog muzičara uslijedila je nakon njegove dugogodišnje borbe sa zavisnošću od alkohola i droge.

U međuvremenu, Džon je otkazao sve nastupe, prenosi Kliks. Prošlog mjeseca potvrđeno je da neće nastupati na Glastonberiju slijedeće godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana