Marija Šerifović o ocu njenog sina Maria: Strašan dasa!

Telegraf
Foto: Printskrin

Tokom još jednog izdanja emisije "Amidži šou" Ognjen je ugostio Mariju Šerifović. Njihova glavna tema bio je pjevačicin šestomjesečni sin kog ona voli iz sveg srca i to uvijek ponosno ističe.

Naravno, sve je zanimao otac malog Maria.

Marija je, ipak, priznala da nikada neće objelodaniti identitet tog čovjeka, budući da bi u tom slučaju bila papreno kažnjena.

- To su stvari o kojima ne mogu i ne smem da govorim, zbog svih ugovora potpisanih, jer se nikad ne zna da li će ovo nekada neko da prevede, a onda da me tuži za deset miliona dolara, a možda je i više. Strašan je dasa, Evropejac  - rekla je Marija.

Na pitanje kako je odlučila da sinu da ime Mario, Marija se prisjetila.

- To jutro u bolnici, pošto sam želela što pre da dođem do dokumenata, dolazili su na svakih pet minuta:"Kako se zove dete, hoćete li reći?!". Svi gledamo u dete, kako se zove, neko je izgovorio Mario i kraj priče - rekla je ona, a potom priznala da će svom sinu biti najveći oslonac i podrška, čime god on želio da se u životu bavi.

- Rekle su mi prijateljice, ženetine i babetine u mom krugu, rekle su mi:"Ne izgovaraj previše, kosmos sve čuje". Neka bude zdravo, pametno i pošteno biće. Što se mene tiče, može da bude i doktor nauka i vulkanizer. Ako bude doktor nauka, živeće na Beverli Hilsu, a ako bude vulkanizer, kupiću mu ceo Tošin bunar! Trudiću se da ga čujem, vidim, osluškujem njegove potrebe i budem njegov oslonac - rekla je pjevačica.

- Šta god da odluči da bude ja ću ga podržati. Ako bude doktor nauka živeće na Beverli Hilsu, a ako bude mehaničar kupiću mu ceo Tošin bunar - rekla je duhovito Marija i sve oduševila.

Ognjen je predložio šaljivo da odmah sada ugovori brak sinu i pita je da li ga je rezervisala za neku ćerku svojih prijatelja.

- U dogovorenim brakovima se kupuju mlade jel tako? E pa kod nas će se kupovati mladoženja - bila je jasna pjevačica nakon čega ju je publika nagradila aplauzom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana