El Čapova žena se za njega udala na 18. rođendan: "Bila je to ljubav na prvi pogled"

GS
Foto: TheTimes

Mediji su se opet raspisali o supruzi narkobosa El Čapa nakon što je puštena iz zatvora u kojem je bila dvije godine.

Ema Koronel ima 33 godine, a u braku sa 66-godišnjim El Čapom je od svoje 18. godine. Upoznali su se kada je njoj bilo 17 godina, a njemu gotovo 50, na zabavi koju je organizirao njezin otac.

Ludo zaljubljena

Navodno je Ema ludo zaljubljena u svog supruga i poznata je kao njegova najveća podrška. U braku su dobili blizanke, a Ema nema namjeru napustiti supruga ni kada ga osude.

Koronel je još kao djevojčica učestvovala na takmičenjima ljepote. 2006. godine je i pobijedila na takmičenju za mis grada Canelasa u saveznoj državi Durango. Američke vlasti polaze od toga da se ona već tada bavila preprodajom narkotika, objavio je jednom prilikom "Dojče Vele".

Stoga i ne čudi da je sa 17 godina srela "čovjeka svog života", El Čapo Guzmana koji je već u to vrijeme bio institucija i šef zloglasnog kartela "Sinaloa".

Ljubav na prvi pogled

Uprkos razlici u godinama, bila je to ljubav na prvi pogled.

- On me nije osvojio velikim poklonima, nego načinom na koji se sa mnom ophodio - rekla je Koronel kasnije u jednom intervjuu. Na njen 18. rođendan sretni par se vjenčao u jednoj crkvi. Njemu je to četvrti brak.

Nakon udaje Koronel vodi relativno normalan život te je studirala novinarstvo na Univerzitetu Sinaloa. 2011. godine odlazi u Kaliforniju, gdje je rodila blizanke. U rodnom listu, međutim, ne stoji ime oca. Ipak, voljela je pokazivati svoj život na Instagramu pa su je prozvali Kardašijankom iz Sinaloe. Jednom prilikom je na dekoraciju za dječiji rođendan potrošila 20 hiljade dolara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana