El Čapova kćerka dijeli donaciju ugoženima od virusa korona

Tanjug
El Čapova kćerka dijeli donaciju ugoženima od virusa korona

MAJAMI - Kćerka zloglasnog kralja droge Hoakina “El Čapa” Guzmana Alehandrina sa narko karetelom distribuira pakete pomoći stanovništvu ugoženom od virusa korona nakon što je broj zarženih u Meksiku počeo da raste.

Alehandrina Guzman koristi svoju kompaniju El Čapo 701 za pakovanje i isporuku paketa pomoći koji sadrže hranu, maske, sapune i ostale potrepštine.

Paketi koji će se distribuirati po Gvadalahari imaju sliku El Čapo kao i oznake na maskama za lice koje zaposleni u kompaniji nose dok pakuju i dostavljaju robu.

Kompanija, koju Guzman koristi za legalnu prodaju odeće i alkoholnih pića nosi lik najvećeg narko bosa, a sve podatke o kompaniji i akciji mogu se videti na Fejsbuk stranici te robne marke.

Inspiracija za robnu marku El Čapo 701 potiče od Forbsove liste iz 2009. godine kada je svrstan među 701. najbogatiju osobu na svetu sa procjenjenim bogatstvom u neto vrijednosi od milijardu dolara.

“Veliko mi je zadovoljstvo da vas posjetim i donesem vam El Čapo poklone”“, stoji u postu na Fejsbuk stranici kompanije na kojem se vidi Alehandrina obučena u crnu majicu sa Čapovom slikom.

Cilj kartela je da se integriše među siromašno stanovništvo kako bi im oni bili baza za krvave operacije, prenosi Njujork post.

Njen otac je pre nešto više od godinu dana osuđen u saveznom sudu u Bostonu na doživotnu robiju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana