Bolna ispovjest Lejdi Gage "Osoba koja me silovala izbacila me na cestu, ostala sam trudna"

GS
Bolna ispovjest Lejdi Gage "Osoba koja me silovala izbacila me na cestu, ostala sam trudna"

Poznata svjetska zvijezda Lejdi Gaga ispričala je da je silovao  producent kada je imala samo 19 godina. Zbog traume godinama nije htjela govoriti o tome.

Unedavnom intervjuu otkrila je da je nakon silovanja ostala trudna.

-Kad sam imala 19 godina proživjela sam nešto što nikome ne bih poželjela – započela je svoju priču Lejsi Gaga u emotivnom intervjuu u premijernoj epizodi emisije "The Me You Can’t See” kod Oprah, prenosi Net.

Lejdi Gaga istaknula je kako je otupjela nakon napada te da je potisnula to sjećanje. Imala sam 19 godina. Producent je samo došao do mene i rekao mi da se skinem. Rekla sam mu "ne" i tada je počeo prijetiti. Rekao mi je da će mi uništiti karijeru – rekla je Gaga i zatim briznula u plač.

Pjevačica i oskarovka nije htjela imenovati producenta, ali upozorava da je muzička industrija jedno opasno mjesto za raditi. Iako je bila u bolovima, nije naišla na odgovarajuću njegu. Tačnije, kada je došla u bolnicu zbog fizičkih bolova, poslana je psihijatru umjesto doktoru opšte prakse.

– Sedmicama mi nije bilo dobro. Povraćala sam, a osoba koja me silovala me samo izbacila na cestu i poslala roditeljima. Bila sam zarobljena u studiju mjesecima – istaknula je Gaga. Rekla je da je prije bila sklona samopovrijeđivanju kako bi skrenula pažnju na sebe.

– Dugo sam se rezala. Samopovrijeđivanje sam uspjela zaustaviti kada sam shvatila da to što radim činim kako bih pokazala ljudima da sam u boli umjesto da im kažem – kaže Gaga.

Tvrdi da je doživjela nervni slom te da poslije silovanja više nije bila ista osoba. Naglasila je da konstantno radi na sebi te da tek sada, nakon nekoliko godina, može otvoreno pričati o tome što joj se dogodilo.

-Naučila sam se nositi s tim što mi se dogodilo. Tek sada vidim neku promjenu i osjećam se bolje – zaključila je pjevačica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana