Betmen postao pravoslavac pod uticajem supruge Srpkinje, pa zbog toga zaratio s majkom i sestrom

novosti.rs
Betmen postao pravoslavac pod uticajem supruge Srpkinje, pa zbog toga zaratio s majkom i sestrom

Poznati holivudski glumac Kristijan Bejl (45) trenutno ima porodičnih problema, uglavnom sa majkom i sestrom, pošto je zbog supruge Srpkinje, Sibi Blažić, prešao na pravoslavlje.

Iako se njegova porodica protivila, glumac je prihvatio pravoslavnu vjeru. Velšanin je djetinjstvo proveo u svojoj domovini sa roditeljima Davidom i Dženi, i sestrama Šeron i Luiz. On je Sibi Blažić, koja se bavi modelingom, upoznao krajem 90-ih na zabavi, koju je vodila glumica i producent Vinona Rider. Sibi je u to vrijeme bila njen lični asistent.

Sibina porodica je srpskog porijekla, a u SAD su se doselili krajem 60-ih iz Beograda. Slobodan Blažić i Nadežda Topalski dobili su 1970. godine prvu ćerku u Čikagu i nazvali su je Srboslava. Studirala je i stekla diplomu iz menadžmenta.

Poslije sudbonosne zabave, glumac i budući model postali su nerazdvojni. Vjenčali su se u Las Vegasu 2000. godine. Međutim, nije sve išlo glatko. Zbog ljubavi prema supruzi, Bejl je ušao u sukob sa majkom Dženi i sestrom Šeron.

Porodična svađa eskalirala je 2008. neposredno pred britansku premijeru “Mračnog viteza”. Uzrok je, prema glasinama i tračevima, to što je Bejlova majka ogovarala Sibi.

Zanimljivo je da Kristijan Bejl zaista želi da njegova djeca uče srpski, a jezik se često može čuti i u njihovoj kući, posebno uspavanke. Ovaj bračni par njeguje pravoslavne običaje i srpsku tradiciju a tome uče i djecu - ćerku Emelin (15) i sina Džozef (6).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana