Argentinka objasnila kako je biti "banjalučka snajka" (VIDEO)

GS
Argentinka objasnila kako je biti "banjalučka snajka" (VIDEO)

Svakodnevno snimajući zanimljiv sadržaj o životu i običajima na Balkanu, Argentinka Denis koja se prije nekoliko godina udala za Srbina Jovana, podijelila je ali i "upozorila" druge strankinje kako zapravo izgleda biti u braku sa Srbinom i slaviti njegovu slavu.

Denis iz Argentine i Jovan iz Bosne i Hercegovine upoznali su se u Dubaiju, dok su kao stjuardesa i stjuard radili svoj posao i putovali po svijetu.

Nakon što su se jedno u drugo zaljubili, odlučili su da svoj život nastave u Banjaluci, Jovanovom gradu, gdje su osnovali porodicu… A gdje je srpska porodica, tu je i srpska slava – koja u slučaju ove Argentinke izgleda kao “pravi emocionalni rolerkoster”.

“Djevojko, ako si u vezi sa Srbinom, onda je ovaj video za tebe. Ali prvo, dozvoli mi da stavim ovu kobasicu i suvo meso u frižider gdje se već nalaze dodatne kobasice i suvo meso – rekla je Denis dok je u rukama zaista držala veliku čajnu kobasicu i još veći komad suvog mesa.

 

“Svaka čast djevojko!”

A onda je krenula izlaganje o tome, kako je to biti žena ili djevojka Srbina.

– Kao prvo, svaka čast devojko! Ali hajde da te pitam nešto, koliko je ozbiljna vaša veza? Kuda ona ide? Da li znaš šta je slava? Ako znaš šta je slava, da li si ga pitala koju slavu on slavi, kada je ona, kako je on slavi? Koliko dana ona traje? Da li si ga pitala ova pitanja?

Jer, djevojko, da ti kažem nešto, to će biti i tvoja slava jednog dana i to je emocionalni rolerkoster“, rekla je ona

“Kako sam dođavola završila ovdje?”

Takođe, dodala je da ove godine ima priliku da slavi četvrtu slavu sa svojom novom porodicom – kao zvanična snajka.

– Moja osjećanja za dva dana ovog događaja išla su gore-dole, i u mnogim trenucima tokom tih dana sebe sam pitala ‘Kako sam dođavola završila ovdje?’. To su dani kada definitivno nema odmora ni sjedenja… Dobra stvar je što imaš neograničene količine rakije, ali budi spremna da od svakog gosta dobiješ tri poljupca u obraz. Takođe, potrudi se da naučiš nekoliko riječi poput ‘Hvala’, ‘Baš mi drago’, ‘Dobrodošli'…. O da, tada ima i mnogo kafe! Nauči sve procedure sa svetim stvarima, jer će sve oči biti uprte u tebe djevojko. Ali najvažnije – Uživaj i… Srećno!”, poručila je ona na kraju.

“Snajka, znaš šta valja”

Njen video privukao je veliku pažnju kako Srba, tako i stranaca, koji su svoje oduševljenje napisali u komentarima.

– Djevojko, ja sam Srpkinja udata za Srbina i pod stresom sam svaki put kad je slava u pitanju. Iako sam i sama slavila cijeli život”, “Udata sam za Srbina i ove godine će biti moja prva slava, poslije ovog videa sam malo istraumirana”, “Haha, kako si završila tu pitaš se? Vrlo lako, medalja za originalnost”, “Svaka čast snajka, znaš šta valja”, pisali su joj oni ispod videa, piše Blic.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana