“Zovem te” prvenac autorskog rada banjalučke pjevačice Marije Krivokuće VIDEO

Danko Kuzmanović
“Zovem te” prvenac autorskog rada banjalučke pjevačice Marije Krivokuće VIDEO

Banjaluka - Pjesma “Zovem te” nastala je jako brzo što se tiče samog kostura pjesme, jedne noći u zaista kasne sate kada sam čekala bivšeg momka da mi se javi na telefon poslije jedne male svađice. Imala sam inspiraciju koju sam dobro upakovala par mjeseci poslije.

Kazala je ovo za “Glas Srpske” banjalučka pjevačica Marija Krivokuća povodom izlaska njenog novog singla “Zovem te”. Na prethodnom singlu “Bez riječi” sarađivala sa muzičkom kućom “Magic records”.

- Saradnja stoji, i to je dobar vjetar u leđa, ali ne i krajnji cilj i rješenje u smislu da sad samo i isključivo za njih objavljujem. Želim da širim svoju ciljnu grupu ljudi, ali i da stvaram svoju bazu. Važno je da se ne oslanjam previše na samog izdavača kad je u pitanju svaki singl koji objavim, tako da je “Zovem te” na neki način prvenac u smislu mog autorskog rada. Jako je važno imati, prije svega, svoju podlogu. Cilj mi je da od ove pjesme počnem graditi svoj kanal. To ne znači da više neću objavljivati za “Magic records”, već više da ne želim baš svaki singl da dijelim i da se pouzdam isključivo u izdavačku kuću - objasnila je Krivokuća.

Pošto se radi o odmicanju od zvuka prethodnog singla, Krivokuća je rekla kako ne želi da ograničava zvuk pjesme.

- Ne bih se žanrovski ograničavala. Prva dva singla su sušte suprotnosti, jer je to stvar inspiracije i ne treba da ograničavamo zvuk same pjesme. Kako pjesma nastane, kako je čujemo u startu nastanka, u tom pravcu idemo - navela je Krivokuća.

Kako je rekla pjevačica, spoj dip hausa i saksofona nije ništa neobično u današnjoj muzici.

- Svašta se danas kombinuje. Što se tiče Nemanje Tubića i Alberta Savića, zaista su začinili moju pjesmu baš tim saksofonom koji nosi pjesmu. Dali su joj “vegetu”. Ta linija saksofona trebalo je da bude odsvirana za jednu potpuno drugu pjesmu, ali kada su čuli moju pjesmu “Zovem te”, odustali su od te druge pjesme - istakla je Krivokuća.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana