Veliko interesovanje za boravak u OK kampu

Glas Srpske
Veliko interesovanje za boravak u OK kampu

Iako je do početka "Nektar OK festa" na Tjentištu ostalo nešto više od tri mjeseca, interesovanje publike, a posebno one najvjernije - OK kampera, ne jenjava.

Veliko interesovanje za peti po redu "Nektar OK fest" vlada u cijelom regionu, a već u prvih mjesec tokom trajanja "super" i "ekstra" ponude za boravak u festivalskom kampu mnogobrojna publika je obezbijedila svoje mjesto.

Paketi za boravak u OK kampu i dalje su u ponudi svima onima koji žele da se 6, 7. i 8. jula fenomenalno provedu na Tjentištu uz najveće zvijezde svjetske i regionalne muzičke scene. Od 1. aprila kamp paketi dostupni su po novim cijenama i to OK kamp paket koji podrazumijeva trodnevni boravak u festivalskom kampu uz mogućnost prisustva svim koncertima koji će biti realizovan po cijeni od 35 KM. Ako se tome još doda i usluga prevoza iz nekih od većih gradskih centara u BiH do Tjentišta, cijena paketa je 70 KM po osobi.

Za odličnu zabavu i atmosferu ove godine pobrinuće se, između ostalih, Rudimental DJ set, Džiboni, Kiril Đaikovski, "Hladno pivo", "Letu štuke", S.A.R.S. i još mnogi drugi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana