“Tatu” promovisao spot i singl “Veliki bit”

Glas Srpske
“Tatu” promovisao spot i singl “Veliki bit”

Prijedorski bend “Tatu” promovisao je juče u Banjaluci svoj singl i video-spot “Veliki bit” sa aktuelnog albuma “U nebogled” i tom prilikom najavio i memorijalni koncert posvećen Daliboru Popoviću Mikši, koji će biti održan večeras u Mostaru.

Basista benda Mihajlo Vukić istakao je da sing “Veliki bit” govori o tome koliko se čovjek udaljio od prirode, te ga poziva da joj se vrati. On je naglasio da je ta numera jedan od favorita i da ona najpreciznije opisuje rad sastava.

- Spot smo radili uz pomoć prijatelja iz produkcije “Frends”, a prati pjesmu na kojoj je kao i na prethodna dva singla “Para” i “Radio” vokale otpjevao pokojni član benda Dalibor Petrović Mikša - rekao je Vukić. “Tatu” je najavio izlazak još jednog albuma.

- Na novom albumu biće i jedna pjesma koja je napisana kao reakcija na Mikšin odlazak. Biće to iskrene emotivne pjesme dobrog ritma - kazao je Vukić.

Rukovodilac Muzičke produkcije RTRS-a Dejan Dejanović istakao je da je bend “Tatu” svojom muzikom pružio mnogo mladim generacijama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana