“Šurijada” prvi put u Banjaluci

G.S.
“Šurijada” prvi put u Banjaluci

Prvo banjalučko takmičenje u jedenju ljutih paprika, “Šurijada”, biće održano 27. septembra u “Kodiak Burger&Steak” baru.

- Događaj je, po uzoru na slične manifestacije u svijetu, zamišljen kao cjelodnevni, a u okviru prve “Šurijade” posjetioci će biti u prilici da isprate takmičenje u jedenju ekstremno ljutih paprika, među kojima su Scorpon Moruga, Ghost pepper, Habanero, Fatali Yellow, te po Ginisovoj knjizi rekorda najljuća paprika na planeti CarolinaReaper - naveli su organizatori i dodali da će, pored takmičenja, biti organizovano i predstavljanje ljutih proizvoda domaćih kraft proizvođača, te promocija ljutih burgera “Karolinin osmijeh” i “Karolinin poljubac”.

“Šurijadu” organizuju blog “BurgerMania.rs” i restoran “Kodiak”, uz podršku prijatelja i sponzora, a početak je zakazan za 12 časova.

Svi koji su zainteresovani da se oprobaju u jedenju ljutih paprika na prvoj banjalučkoj “Šurijadi” do 25. septembra mogu se prijave u restoranu “Kodiak”, baru “Igra mečka”, ali i putem i-mejla [email protected] .

Broj takmičara ograničen je na 10, a pravo učešća imaju samo punoljetne osobe.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana