“Strijela” se završava osmom sezonom

Agencije
“Strijela” se završava osmom sezonom

Nakon brojnih i višednevnih rasprava i nagađanja obožavalaca konačno je stigla vijest o sudbini serije “Strijela”. Naime, nedavno naručena osma sezona ove popularne superherojske serije kanala CW biće i posljednja sezona serije.

Vijest je svijetu obznanio glumac Stiven Amel koji u seriji igra glavnu ulogu Olivera Kvina od samog početka.

- Igranje Olivera Kvina bio je najveći profesionalni uspjeh u mom životu. Međutim, čovjek ne može zauvijek da bude zaštitnik i odmetnik od zakona - napisao je Amel.

Posljednja sezona sastojaće se iz 10 epizoda, a njeno emitovanje trebalo bi da počne na jesen.

Tokom svog višegodišnjeg prikazivanja serija “Strijela” je otvorila put brojnim drugim serijama koje su nastale prema predlošcima DC stripova, a među njima su “Fleš”, “Legende sutrašnjice”, “Superdjevojka”, “Crna munja” i druge. Ova mreža na jesen planira da objavi i seriju “Batnjoman”.

Istina je da je završetak emitovanja serije “Strijela”, u stvari, kraj jedne ere, kraj ere Olivera Kvina i njegove družine, te su stoga i producenti serije Greg Berlanti, Mark Gutenhajm i Bet Švarc imali šta da kažu o kraju.

- Ovo je bila teška odluka za donošenje, ali kao i svaka teška odluka koju smo donijeli u proteklih sedam godina, i ova je bila u najboljem interesu za “Strijelu”. Dirnuti smo činjenicom da je serija izrodila čitav univerzum serija koje će biti nastavljene u godinama koje dolaze. Uzbuđeni smo što ćemo izgraditi zaključak priče koji odaje počast cijeloj seriji, njenim likovima i zavještanju, i zahvalni smo svim scenaristima, producentima, glumcima i - što je najvažnije - nevjerovatnoj ekipi iza kamera koja je održavala ovu seriju više od sedam godina - naveli su producenti.

Izvršni producent Greg Berlanti i njegova produkcijska partnerka Sara Šehter nadgledali su od samog početka čitav univerzum koji je stvoren oko ove serije, a uprkos odlasku Olivera Kvina u penziju, teško da će i ostale serije u skorije vrijeme sustići ista sudbina.

Serija je premijerno prikazana 2012. godine, a do današnjeg dana objavljene su ukupno 152 epizode.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana