Selin Dion zbog operacije otkazala sve nastupe

Srna
Selin Dion zbog operacije otkazala sve nastupe

Kanadska pop pjevačica Selin Dion otkazala je sve nastupe u Las Vegasu jer mora na operaciju, potvrđeno je iz njenog tima.

Njen agent je objasnio da popularna pjevačica ima problema s otvorenom Eustahijevom cijevi, zbog koje ima problema sa sluhom, i da joj je veoma teško da u takvom stanju pjeva pa je operacija uva neophodna.

- To stanje je muči posljednjih 12 - 18 mjeseci. Do sada je uspijevala da povredu liječi kapima i drugim lijekovima, ali sada to više ne djeluje i mora na operaciju koja je minimalno opasna - rekli su u službenoj izjavi.

Oglasila se i Selin putem svoje "Fejsbuk" stranice na kojoj se obratila fanovima, vidno razočarana i tužna. Zamolila je svoje obožavaoce koji su kupili ulaznice kako bi je vidjeli u Las Vegasu da joj ne zamjere zbog otkazivanja.

- U posljednje vrijeme baš nemam sreće. Veoma sam se radovala što ću ponovo nastupati i onda se ovo dogodilo. Jednostavno ne mogu da vjerujem. Izvinjavam se svima. Znam da ste razočarani, žao mi je - rekla je Selin koja će se na scenu vratiti u maju, nakon što se oporavi.

Selin Dion je početkom 2016. godine ostala bez supruga i brata, koji su preminuli u razmaku od samo nekoliko dana.

Samo nekoliko mjeseci kasnije pjevačicu je zadesila još jedna velika porodična tragedija kada je saznala da joj sestra boluje od raka, a ta bolest otela joj je oca, brata i supruga. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana