Sara Džesika Parker u seriji "Seks i grad" čita knjigu Lane Bastašić

GS
Foto: Agencije

NjUJORK - Na zvaničnom "Instagram" profilu nove sezone serije "Seks i grad", odnosno nastavka serije pod nazivom “And just like that”,objavljena je fotografija knjige koju Sara Džesika Parker (u seriji Keri Bredšou ) čita, a riječ je o djelu "Uhvati zeca" književnice Lane Bastašić.

 Roman "Uhvati zeca" preveden je na engleski jezik  kao"Catch The Rabbit", a popularna glumica odabrala ga je kao knjigu koju Keri  čita u novim epizodama "Seksa i grada", prenosi Kliks.

Lana Bastašić je rođena u Zagrebu, odrasla je u Banjaluci i trenutno živi u Barseloni, a na novosti o knjizi imala je šaljiv komentar-

- Nadam se da će mi Parker dati par svojih cipela da platim režije za tri mjeseca - istakla je Lana Bastašić.

Dodala je da su joj se zbog američke glumice počele javljati bivše ljubavi te kako za njih ima jednostavan i kratak komentar: "Što me sada tražiš, pored njih toliko, gdje si bila kad sam bio niko".

Roman "Uhvati zeca" dobio je Evropsku nagradu za književnost 2020. godine, a preveden je na 18 jezika. Ove godine je nagrađen priznanjem Latisana per il Nord Est 2021., a 2019. je ušao u najuži izbor za NIN-ovu nagradu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana