Revijalci Demofesta imaju male prohtjeve

Glas Srpske
Revijalci Demofesta imaju male prohtjeve

Do 10. "Demofesta" ostalo je manje od 30 dana, a među više od 65 bendova koji će zasvirati na tvrđavi Kastel nalazi se i nekoliko internacionalno poznatih izvođača, kao što su jamajkanski muzičar Ky-Mani Marley, pank legenda Marki Ramon iz SAD, britanski Rudimental DJ set i Freemasons, Funkerman iz Holandije i najpoznatiji bh. sastav "Dubioza kolektiv".

Iako je riječ o slavnim muzičarima, njihova želje upućene organizatorima su skromne. Marki Ramon i njegova ekipa zahtijevali su da jedne stvari mora biti u izobilju - vode. Tu su i razni sokovi i energetski napici. Što se tiče alkoholnih pića, zahtijevali su samo pivo, a rekli su da ne žele brzu hranu nego tunjevinu, sardine, losos i voće. Ovaj muzičar je izričito tražio sobu sa kadom.

Ky-Mani Marley sa Jamajke stiže sa timom koji čini čak 16 ljudi, ali ni oni ne važe za zahtjevne zvijezde, pa su tako tražili standardni doručak, dok će im za ručak biti dovoljan švedski sto koji podrazumijeva piletinu, salatu i dva jednostavna jela od tjestenine ili burgere.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana