Regionalne zvijezde uvod u Demofestov jubilej

Aleksandra Madžar
Regionalne zvijezde uvod u Demofestov jubilej

Vikend koji se bliži za sve one koji dio svog bića osjećaju kroz muziku biće sunčan, jer će bendovi "Artan Lili", "Brutal protest" i "Mnogi drugi" prepoznatljivim notama nadjačati i kišu.

Na tvrđavi Kastel ovim koncertom slaviće se Dan grada Banjaluka koji je pažljivo biran poklon "Demofesta".

Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić i direktor "Demofesta" Brankica Janković govorili su o ovom događaju ističući da će u njemu, zasigurno, uživati najmlađi, ali i svi oni koji se tako osjećaju.

Radojičić je naglasio da će grad Banjaluka ove godine dati jaču podršku "Demofestu", kao regionalnom brendu po kojem je Banjaluka prepoznatljiva. Ovaj put iz budžeta grada izdvojeno je 13.000 za "Demofest".

- Ako želimo da budemo regionalni centar, onda moramo da imamo i regionalno prepoznatljive događaje, a jedan od takvih događaja je "Demofest". Ovaj festival prepoznajemo kao događaj koji ima veliki značaj za naš grad -  rekao je Radojičić.

Zahvalnost na jačoj podršci gradonačelnika, nije krila ni Jankovićeva objašnjavajući da je poklon koncert logičan slijed događaja u saradnji "Demofesta" i grada Banjaluka.

- Ovaj koncert će biti lijep uvod u deseti "Demofest", koji će biti održan ovog ljeta na tvrđavi "Kastel", kada će nastupiti bendovi koje je banjalučka publika voljela da sluša tokom prethodnih godina. Ulaz na koncert je besplatan - naglasila je Jankovićeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana