Rajan Rejnolds zaradio najviše

Agencije
Rajan Rejnolds zaradio najviše

Amerikanac Rajan Rejnolds najplaćeniji je glumac u 2019. godini, sa 27 miliona dolara za film “Six underground” (“Netfliks”), objavio je uticajni američki filmski časopis “Varajeti”.

Na listi najplaćenijih, za filmove koji će imati premijere ove ili do sredine sljedeće godine, tek na petom mjestu nalazi se jedna glumica - Emili Blant, sa 13 miliona dolara, za nastavak horora “Mjesto tišine 2” (A Quiet Palace 2).

“Varajeti” navodi da “Netfliks”, izgleda, trenutno isplaćuje najviše honorare, a plate su veće jer nema opcije podjele dobiti, a i platforma se uglavnom oslanja na pretplatu.

Napominje se da neki imaju bogatije ugovore, jer ne samo da igraju u tom filmu, već su i producenti, kao što je slučaj sa Margo Robi.

Lista najplaćenijih glumaca i glumica naizgled i nije iznenađujuća.

Kao što je već rečeno, Rajan Rejnolds dominira sa zarađenih 27 miliona dolara. Za njim je Dvejn Džonson, koji je zaradio 20 miliona dolara za film “Fast & Furios Presente: Hobbs & Shaw”, koji će premijerno biti prikazan u avgustu. Isti iznos zaradio je i Robert Dauni Džunior za “The Voyage of Doctor Dolittle”, čija premijera će biti početkom iduće godine. Treći na listi je Vil Smit sa 17 miliona dolara za “Bad Boys for Life”. Tom Kruz sa zarađenih 14 miliona dolara za film “To Gun - Meverick” je na četvrtom mjestu, dok su na petom Emili Blant za “A Quiet Palace” i Džejson Stejtam za “Fast & Furios Presente: Hobbs & Shaw”, sa 13 miliona dolara. Deset miliona dolara su zaradili Bred Pit i Leonardo Dikaprio za “Once upon a time in Hollywood”, te Gal Gado za “Wonder woman 1984”. Na kraju liste se nalaze Margo Robi, koja je na sedmom mjestu sa zarađenih devet miliona dolara za “Birds of prey”, Idris Elba sa osam miliona dolara za “Fast & Furios Presente: Hobbs & Shaw”, Ben Aflek sa istim iznosom za “Triple Fronter”, te Kristen Stjuart sa sedam miliona dolara za “Charlie's Angels”. Na desetom mjestu je Martin Lorens sa šest miliona dolara za “Bad boys for life”. Pošto lista ide do dvanaestog mjesta, posljednja dva mjesta drže fantastični Hoakin Finiks sa 4,5 miliona dolara za ulogu u “Jokeru” i Džesika Čestejn, koja je zaradila 2,5 miliona dolara za “IT: Chapter 2”. +

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana