Provela je životni vijek od 47 godina radeći 45, stiže film o Džudi Garland VIDEO

Agencije
Provela je životni vijek od 47 godina radeći 45, stiže film o Džudi Garland VIDEO

Rene Zelveger, dobitnica Oskara za film Hladna planina (sa još dvije nominacije za filmove Dnevnik Bridžit Džouns, Čikago), igraće holivudsku ikonu Džudi Garland u filmu "Džudi".

U filmu će pored nje glumiti i Džesi Bakli ("Rat i mir"), Fin Vitrok ("Američka horor priča") i Majkl Gambon ("Hari Poter").

Džudi Garland stiže u London 1968. na rasprodat koncert u čuveni klub Talk of the Town. U eri nazvanoj "svinging London" ludih šezdesetih, održaće svoj posljednji koncert u ovom gradu.

30 godina nakon njene legendarne uloge u filmu Čarobnjak iz Oza, Džudin glas je već oslabio, a drama njenog života je u punom jeku. Dok se priprema za nastup, u svađi sa organizatorima, očarava muzičare i voljene obožavaoce svojom toplinom i šarmom. Sprema se da po peti put uplovi u bračne vode i još vjeruje u ljubav. Ali, i dalje je ranjiva. Provodi svoj životni vijek od 47 godina radeći od toga 45, umorna je i more je uspomene na izgubljeno djetinjstvo u Holivudu, a sve što želi je da bude kod kuće sa svojom djecom. Postavlja se pitanje da li će imati snage da nastavi dalje.

U filmu ćemo slušati neke od njenih najpoznatijih pjesama, uključujući i legendarnu pjesmu "Iznad duge" (Over the Rainbow). Film Džudi je oda njenom nezaboravnom glasu, želji za ljubavlju i životom i neprolaznom stilu ove holivudske ikone.

Film "Džudi" režira Rupert Gold, poznat našoj publici po filmovima "Kralj Čarls III" i "Istinita priča". Scenario potpisuje Tom Edž ("Kruna"), dok je producent dobitnik BAFTA nagrade Dejvid Livingston (Pride). Film će se naći u našim bioskopima početkom slijedeće godine.

U video-materijaluu ispod pogledajte kako se Rene Zelveger transformisala za ovu ulogu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana